0 producten
uw winkelwagen is leeg
Contact?
klik hier voor de mogelijkheden!
Bereikbaar via
Hulp per telefoon
Telefonische hulp
053 - 435 84 37
Hulp per e-mail
Stuur een bericht
E-mail, snel & eenvoudig

Fauteuils / Relax-sta-op Fauteuils

Elzinga Wonen is specialist in sta op stoelen. Een sta op stoel van Elzinga Wonen staat voor kwaliteit en biedt veel comfort.

Om je te helpen gemakkelijk uit je fauteuil te komen is een sta-op fauteuil erg geschikt. Een relaxfauteuil gecombineerd met een sta-op systeem biedt verschillende voordelen, zoals het ontlasten van het lichaam waardoor energie voor lopen of andere vormen van beweging gebruikt kan worden. Bekijk ons grote assortiment sta op fauteuils.

HET VOORKOMEN VAN RUGKLACHTEN DOOR MIDDEL VAN EEN RELAXFAUTEUIL

Elzingawonen heeft als doel Leefgenot en comfort en is de specialist in relaxfauteuils en relaxstoelen met een ervaring van ruim 90 jaar. Met een relaxfauteuil of relaxstoel van Elzingawonen ben je zeker van een stoel van hoge kwaliteit die je veel zitcomfort biedt. Elzinga heeft de lompheid van het ontwerp van de relaxfauteuils doorbroken en levert al sinds haar bestaan de fraaiste en slankste fauteuils. Kijk  maar eens naar onze collecties relaxfauteuils geheel op maat of op onze design collectie. Een goede relaxfauteuil zorgt er voor dat je bekken wordt gekanteld zodat je ruggengraat weer in de originele S-vorm wordt terug geplaatst. Bovendien zijn er veel opties om de stoel naar je wensen aan te passen.

RELAXFAUTEUILS

Een mens wordt geboren met deze S-vorm in de ruggengraat maar in de loop der jaren verandert deze S-vorm langzamerhand in een C-vorm. Hierdoor ontstaat er druk op plekken waar dat niet moet en krijgen we te maken met overmatige slijtage en pijn in de rug, benen, heupen, schouders of nek. Alleen met relaxfauteuils waarbij het relaxsysteem zo is ontworpen dat uw bekken wordt gekanteld zorgen er voor dat je verlichting bij rug-, bekken-, been-, heup-, schouder-, of nekklachten krijgt en dat het slijtage proces stopt. Het is dus erg belangrijk dat wij zoveel mogelijk van deze relaxstand gebruik maken. Met de benen op de tafel liggen of op een voetenbankje werkt juist de C-vorm in de hand en heeft ook nog overspanning van de knie tot gevolg. Vooral voor mensen die tot de groep "veel zitters" behoren moeten hier extra bedacht op zijn. Een "veel Zitter" is iemand die meer dan drie kwartier onafgebroken zit en/of meer dan 3 uur per dag op een stoel of fauteuil zit. Neem voor meer informatie contact met ons op, zodat we je vrijblijvend kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen van onze relaxfauteuils.

Veel  gewaardeert wordt  onze haal  en breng service , tevens kunt  U  vrijblijvend  een  model thuis uitproberen .  

Prijs aanvragen

Prijsaanvraag artikel *
Naam *
Telefoonnummer
E-mail adres *
Opmerkingen